Medicina Calatorului

PREZENTARE

Sa fim sanatosi! Este ceea ce ne dorim cu totii in orice moment al vietii. Cu atat mai mult in timpul unei calatorii, fie ea in scop de serviciu, de studii sau de relaxare.

Imunizarea este una din caile cele mai importante de protectie impotriva bolilor infectioase severe.

Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria Constanta va poate oferi, in cadrul cabinetului de Epidemiologie - Imunizari, urmatoarele servicii:

consiliere si suport in vederea prevenirii unor boli specifice calatoriilor in zone indepartate. Tipul de preparat, dozele, intervalul de administrare, durata de administrare, posibilele contraindicatii si reactii adverse vor fi discutate cu medicul centrului. Cu ocazia vizitei la centrul nostru veti primi si sfaturi referitoare la alte vaccinuri recomandate in functie de specificul zonei respective, la regimul igienico-dietetic, la masurile generale de prevenire a imbolnavirilor legate de calatorie.

imunizare si managementul riscului

vaccinarea pentru prevenirea febrei galbene si eliberarea Certificatului International de Vaccinare (necesar pentru calatorii in tari din Africa si America de Sud)

vaccinari suplimentare recomandate calatorilor : pentru hepatita, febra tifoida, meningita meningococica, tetanos, difterie etc.

prescriere tratament profilactic pentru malaria in conformitate cu prevederile Organizatiei Mondiale a Sanatatii

Daca va faceti planuri de calatorie intr-o alta tara, in special intr-o tara exotica, este bine sa discutati cu medicul dumneavoastra cu cel putin 6 saptamani inainte sa plecati - astfel veti avea timp sa va faceti eventualele imunizari (vaccinari), sa va procurati medicamentele si sa va faceti asigurare medicala. In functie de regiunea in care mergeti, medicul va poate face anumite recomandari, deoarece sunt zone cu probleme medicale speciale.

Cea mai buna metoda de a evita orice tip de problema medicala este sa planificati totul din timp.

Toate aceste servicii sunt disponibile oricarui turist, printr-o simpla programare telefonica.

Ghiduri & Info

Ghiduri & Info (Click to View) Arata / Ascundee
CMU Avamedica - Mamaia